KTSO’dan İş sağlığı ve güvenliği semineri

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın yasa ve mevzuatlarda meydana gelen ve yaptırımlara konu olan düzenlemelere yönelik bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

KTSO, “İş sağlığı ve güvenliği kanunu” hakkında bilgilendirme semineri düzenleyecek. 8. Meslek Komitesi’nin düzenleyeceği seminer, yarın saat 16.00’da Oda Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Tüm üyeleri seminere davet eden 8. Meslek Komitesi üyeleri Fikri Sezer ve Sezgin Parlaklar, “Hamit Hatip Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ile birlikte hazırladığımız, birçok maddesi 01 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe giren ve ağır cezai yaptırımlar öngören İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında bilgilendirme seminer düzenleyeceğiz. Genel olarak 6331 sayılı kanunda yer alan, “Tehlike sınıfları nelerdir?”, “SGK’da yer alan yanlış sınıflandırmalar nasıl düzeltilebilir?”, “İşyeri hekimi ve işyeri uzmanının görevleri nedir? İşyerlerinde ne yaparlar?”, “Yasa ile ilgili işlemler ve sözleşmeler nasıl düzenlenmelidir?” gibi konularının açıklanacağı bilgilendirme seminerine tüm üyelerimizi bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.