KTSO’da “Müşteri İlişkileri Yönetimi & İletişim” Semineri

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası; KOBİ üyelerinden gelen talepler çerçevesinde, Türkiye’nin birçok ilinde saygın kurum ve kuruluşlara İLETİŞİM konulu seminer ve eğitimler gerçekleştirmiş olan Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nu “Müşteri İlişkileri Yönetimi & İletişim” semineriyle KTSO Üyeleri ile buluşturuyor.
Seminer ile ilgili açıklamalarda bulunan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü; Yaşamın her alanında en önemli hususun iletişim olduğunu belirterek, “Dr. Cengiz Tavukçuoğlu’nun etkin ve keyifli sunumu ile 27 Kasım 2015 Cuma günü saat 17.00’de gerçekleştirilecek seminere tüm üyelerimizi bekliyoruz.
Seminerin İçeriğinde, – Müşteri beklentilerini karşılamada gereken beceriler, – Kişiler arası iletişim becerileri kazandırma, – Müşteri algı yönetimi ve müşteri tatmini, – Müşteriyi kazanma ve tutma, – Müşteri itirazlarının yanıtlanması, – Müşteri ilişkilerinde veri toplama ve veri madenciliği, – Müşteri sadakatine giden yol, – Dün, Bu Gün Ve Değişen Dünyada Yarının Müşterileri, – Müşteride ilk yargının oluşmasını sağlayan faktörler, – Memnun müşteriye giden yol, – Duygulara hitap, – Etkili müşteri ilişkileri yönetimi, – Hizmet kalitesi kriterleri, – Etkin hizmet ekibi, – Sonuç: Her Zaman Haksız Müşteri yer alacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.