KTSO’da İmar Barışı bilgilendirmesi

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, Karacabey Demirci Marangoz ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Karacabey Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi işbirliği ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerinin katılımlarıyla İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Şehir Plancısı Emre Ünlü ve Karacabey Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Necip Fırat Yazıcı tarafından sunumu gerçekleştirilen toplantıya Karacabey TSO Üyeleri, Demirci Marangoz ve Benzerleri Esnaf Odası üyeleri ile Karacabey Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri katıldı.
Toplantıda katılımcılara; Yapı kayıt belgesi verilmesine ilişkin usul ve esaslar, müracaat şekli, ödeme tutarının nasıl belirlendiği, belge kullanım alanları, yapı kayıt belgesi alınabilecek ve alınamayacak yerler ve belgenin geçerlilik süresi ile ilgili hususlar örnekler verilerek anlatıldı.
Toplantının son bölümünde üyelerin soruları yetkililerce ayrıntılı şekilde cevaplandırıldı ve son başvuru tarihinin 31 Ekim 2018 olduğu tekrar hatırlatıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.