KTSO’da girişimcilik eğitimleri başlıyor

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın KOSGEB ve İŞ-KUR işbirliği ile düzenlediği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 10 Ağustos’ta başlayacak.
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü yaptığı açıklamada, “İlçe ekonomisine katkı sağlamak ve başta kadınlarımız olmak üzere genç girişimcilerin iş kurmalarında ihtiyaç duydukları desteği sağlamak üzere düzenlediğimiz eğitimlerine devam ediyoruz. Bu kapsamda 10 Ağustos 2015 Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim programımız 19 Ağustos 2015 tarihinde sona erecek. Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen eğitimde başarılı olan kursiyerlerimize Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası verilecek. Bu sertifika ile aklında bir iş fikri olan ama gerçekleştirme imkânı bulamayan girişimci adaylarımız KOSGEB tarafından sağlanan 30.000 TL’si geri ödemesiz 100.000 TL’ye kadar desteklerden yararlanabilecekler” dedi.
Başvuru koşulları hakkında bilgi aktaran KTSO Başkanı Naci Güncü, “10-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan eğitimlere, ilçemizde yaşayan ve işini Karacabey’de kurmak isteyen, 18 yaşını doldurmuş, okuma yazma bilen vatandaşlarımız katılabilecek.
Başvurular, Ticaret ve Sanayi Odası’na şahsen ve kimlik kartı ile birlikte 5 Ağustos’a kadar yapılabilecek. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0224 671 85 50 numaralı telefondan KTSO’ya ulaşabilir” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.