KTSO ve KTB bu kış da öğrencileri unutmadı…

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Karacabey Ticaret Borsası’nın geleneksel hale gelen eğitim yardımları; bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkısı ile gerçekleştirilen eğitim yardımı kapsamında Oda ve Borsamız tarafından alınan kışlık botlar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda ilçe merkez ve köylerimizdeki okullarda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrenciler teslim edildi.
KTB ve KTSO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Oda ve Borsa olarak eğitim yardımları kapsamında Karacabey merkezinde ve köylerimizde bulunan okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize teslim etmek üzere toplam 75 bin TL tutarında 2.864 adet kışlık bot alımı gerçekleştirdik. Okullardan alınan listelere göre de bu botların öğrencilerimize teslimini tamamladık. Böylece son dört yılda 10 binin üzerinde öğrencimize destekte bulunmuş olduk. Bu vesileyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetini sürdüren İlçe Borsa ve Odası olarak öğrencilerimize destek olmaktan kıvanç duyuyor, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.