Beraberlik Birlikspor’a puan kaybettirdi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Pazar günü sahasında konuk ettiği Aydınspor 1923 ile 1-1 berabere kalarak, 2 puan kaybetti. Ligde üst üste ikinci beraberliğini alarak 7. sıradaki yerini koruyan mavi siyahlıların, bir türlü istediği istikrarı yakalayamaması ve sönük futbolu eleştiri konusu oldu.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadeleye Karacabeyliler yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, 90 dakika boyunca Birlikspor’a tam destek verdi.
Maçın ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmazken, ikinci devre daha hareketliydi. İkinci devrenin hemen başında Aydınsporlu İsmail’in golü, Birliksporlu futbolcuları biraz uyandırdı. Geriye düştükten sonra rakip kaleye yüklenen Birlikspor’un baskısı sonuç verdi. Aydınspor’un golünü atan İsmail, 62. dakikada bu kez kendi ceza sahası içinde topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Birlikspor adına penaltı atışını kullanana Ali Serin, topu filelere göndererek skoru eşitledi.
Maçın genelinde tutuk oynayan ve taraftarını memnun etmediği gözlenen Birlikspor’un bu oyunu eleştiri konusu oldu. Futbolcuların daha istekli ve mücadeleci olmalarını isteyen taraftarlar, “Kendiniz için değil, Karacabey için oynayın. Yenilseniz bile alkışlarla yenilin. Takımın bir an önce toparlanmasını ve üst sıraları zorlamasını bekliyoruz.” ifadesini kullandı.
Birlikspor, kaybettiği bu 2 puan sonrası lider Utaş Uşakspor’un 9 puan gerisinde 7. sırada bulunuyor. Temsilcimiz ayrıca, Play Off hattındaki en yakın rakibi Düzyurtspor’un da 2 puan gerisinde yer alıyor.
Temsilcimiz Karacabey Birlikspor, önümüzdeki hafta 18 Kasım’da deplasmanda Trabzon ekibi Arsinspor ile karşı karşıya gelecek.
Maçtan notlar
TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta Karacabey Birlikspor, sahasında Aydınspor’la1-1 berabere kaldı.
26’ncı dakikada Ozan’ın ortasıyla topla buluşan Ahmet’in vuruşunda top az farkla auta çıktı.
35’inci dakikada Yasin’in ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla auta çıktı.
45’inci dakikada Ali Serin’in kullandığı serbest vuruşta top baraja çarptıktan sonra üst direğe vurarak kornere çıktı.
49’uncu dakikada Aydınspor atağında ceza sahasında topla buluşan İsmail sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1
58’inci dakikada ceza sahasında boş pozisyonda topla buluşan Artun topa dokunamadı.
62’nci dakikada Aydınspor’da İsmail ceza sahasında topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi.
63’üncü dakikada penaltı atışını kullanana Ali Serin topu filelere gönderdi: 1-1
88’inci dakikada Yasin’in ceza sahası dışından vuruşunda top savunmaya çarparak kornere çıktı.
Karşılaşma sonucunda, Karacabey Birlikspor ile Aydınspor 1-1 berabere kaldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.