KTSO üyelerine büyük fırsat

Halkbankası’ndan özel kredi olanakları:
Halkbankası, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel kredi fırsatları sunacak. Dün yapılan protokol kapsamında KTSO üyeleri, düşük faiz oranı ve uzun vade seçe-nekleriyle “Nakit Kredi”, “Finansal Destek Kredisi” ile “Orta ve Uzun Vadeli Proje Destek Kredisi” kullanabilecek.
            KTSO Hizmet Binası’ndaki imza törenine, Başkan Özer Matlı, Başkan Yardımcıları; Naci Güncü ile Mutlu Sezer, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necmi Akkuş ile İsmail Ülker ve Meclis Üyesi Bülent Şen’in yanı sıra, Halkbankası Bursa Bölge Koordinatörlüğü Krediler Tahsis Müdürü İsa Demir, Karacabey Şube Müdürü Dilaver Adalı, Karacabey Şube Yönetmeni Nurşen Demir ile Bursa Bölge Pazarlama Elemanı Müge Şarlı katıldı.
            Kredilerle ilgili KTSO yöneticilerini bilgilendiren Halkbankası Bursa Bölge Koordinatörlüğü Krediler Tahsis Müdürü İsa Demir, Oda üyelerinin 36 ay vadeli ve aylık eşit taksit ödemeli nakit kredi kullanma fırsatı bulacağına dikkat çekti.
            KTSO üyelerinin krediyi normalden yüzde 0,2 (Binde iki) daha düşük faiz oranı ile 500 bin TL’ye kadar kullanabileceğini belirten Demir, “KTSO üyelerine, ‘Finansal Destek Kredisi’ ile ‘Orta ve Uzun Vadeli Proje Kredisi’ne normalden yüzde 1 daha düşük faiz oranı uygulanacak. Kredinin faiz oranı TL için ‘TRLIBOR+7’, USD için ‘LIBOR+7,5’, Euro için ‘EURIBOR+6,5’ olacak.
            60 ay vadeli Finansal Destek Kredisi, yatırım sermayesi için kullanıldığında 12 ay ödemesiz döneme sahip olacak. Orta ve Uzun Vadeli Proje Kredisi, oda üyelerine 84 ay vadeye kadar TL, USD ve EURO cinsinden nakit kredi olarak kullandırılacak.
            Halkbankası, kredi kullanan KTSO üyelerine vergi, SSK ödemeleri ve diğer nakit işlemleri banka kanalıyla gerçekleştirme, teminat mektubu kredisi, çek karnesi ve kredi kartı alma olanağı sunacak. KOBİ tanımına giren firmalar yalnızca Halkbank’ta uygulanan muafiyetinden de yararlanabilecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.