KTSO, TOBB Genel Kurulu’na katıldı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde ETÜ’de yapılan Genel Kurul’a Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, bürokratlar, iş dünyasının temsilcileri ile TOBB delegeleri katıldı.

TOBB Karşılama Komitesi Üyesi Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan tarafından karşılanan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası heyetin de; Meclis Başkanı Tarık Tezel, Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Meclis Başkan Vekili Feti Toprak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Naci Güncü, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necmi Akkuş, İsmail Ülker, Ertem İşcan, Meclis Üyeleri; Ufuk Ünal, Erkan Öktem, Genel Sekreter Fehmi Yıldız ve Oda Sicil Memuru Kenan Gel yer de aldı.

19 Mayıs 2012 günü Ankara’ya ulaşan heyet Anıtkabir ziyaretinin ardından yoğun bir katılımla gerçekleştirilen TOBB Genel Kurul çalışmalarına katıldı.

Pazar günü; Siyasi parti liderleri ve TOBB başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun konuşmaları ile tamamlanan 67.Olağan Genel Kurul sonrasında yola çıkan KTSO Heyeti akşam saatlerinde ilçeye döndü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.