KTSO, A sınıfı odalar arasında yerini aldı…

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, 5 Yıldızlı Akreditasyon Belgesi’ni A Sınıfı’nayükseldi.

Geçen yıl çalışmaları tamamlanan ve denetimleri gerçekleştirilen 11. dönem 33 oda/borsa ile akreditasyon sertifikalarını yenileyen oda/borsalar; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin de katılımıyla düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Törende sertifikasını alan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın da, “Beş Yıldızlı Akreditasyon Belgesi” yenilenerek, “A Sınıfı Oda” kapsamına alındı.

Törende ilk olarak konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu akredite olarak ‘5 yıldızlı’ ünvanı alan oda borsa sayısının 233’e ulaştığını, 23 oda ve borsanın da yolda olduğunu açıkladı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ise yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak kırtasiyeciliğin önüne geçmek ve bürokrasiyi azaltmak adına mücadele ettiklerini vurgularken, bu çalışmaları iş dünyasının ihracatını ve gelişimini daha hızlı gerçekleştirmek için istediklerini söyledi.

KTSO’nun belgesini Bakan Tüfenkçi ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu takdim etti

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın sertifikasını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi,  Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü’ye, Akreditasyon İzleme Komitesi Üyeleri Feti Toprak ve Fikri Sezer ile Genel Sekreter Özgür Carlı ve Akreditasyon Sorumlusu Özcan Kozluca’ya verdi.

Akreditasyon belgelerinin yenilenmesi ve “A Sınıfı Oda” kapsamına alınmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, üyelerine daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Güncü: Büyük bir mutluluk duyuyoruz!

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, hizmet anlayışı, şeffaflık politikaları, üyeleriyle ilişkileri, bilişim altyapısı gibi çalışmaları kapsayan akreditasyon denetimi sonucunda “Beş Yıldızlı Akreditasyon Belgesi”nin yenilenerek, “A Sınıfı Oda” kapsamına alındıklarını anlatan Güncü, “Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz 2005 yılından bu yana TS İSO 9000 Kalite Sistemine sahibiz ve ilk kez 2012 yılında Akredite Oda olduk. Bu tarihten itibaren Odamız, olumlu gelişmeler kaydetti. Son denetimin ardından da Odamızın çok şey kazandığına şahit olduk. Çünkü Odamız, artık hizmet kalitesini A Sınıfı’na yükseltmiştir. Bu nedenle büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ben akreditasyon belgemizin yenilenmesinde büyük emeği olan değerli çalışanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve meslek komitesi üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu sistemi oda/borsalarımıza kazandıran başta TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanımız Sayın Halim Mete’ye ve TOBB Akreditasyon Kurulu’nda görev yapmış ve yapmakta olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.