Koyuncu’dan şehit ailelerine iftar

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu Mustafakemalpaşa ve Karacabey’deki şehit ailelerini bir araya getirdi.
Önceki akşam Mustafakemalpaşa Yunus Clup tesislerinde Ali Koyuncu tarafından verilen iftar yemeğine Kaymakam Adem Saçan, Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Belde Belediye Başkanları, Mustafakemalpaşa DP İlçe Başkanı İsa Söğüt, Karacabey AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkan, sivil toplum örgütü temsilcileri ve Mustafakemalpaşa ve Karacabey’den çok sayıda şehit ailesi katıldı. Bursa Büyük Şehir Konservatuar sanatçıları iftar yemeğine ayrı bir renk katarken Koyuncu yaptığı konuşmada; “ Vatanımızı hayatlarını hiçe sayarak koruyan ve bu uğurda şehit düşen şehit aileleriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum, bizleri doyuran besleyip büyüten bugünlere yetiştiren annelerimize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Şehitlik mertebesine onlar ulaştılar bu acıyı bu coşkuyu da en iyi onlar yaşıyor” diye konuşarak şehit aileleriyle ilgili bu etkinliklerin devam edeceğini ve etmesi gerektiğini söyledi.
Her iki ilçedeki şehit ailelerinin buluşmasında duygu dolu anlar yaşanırken Milletvekili Koyuncu, konuklarıyla yakından ilgilendi. Tüm masaları dolaşarak şehit yakınlarıyla bir araya gelen Koyuncu, şehitlerin arkalarında çok değerli emanetler bıraktığını, bunların da en başlarında ana, baba, eşler ve çocukları olduğunu söyledi.
Şehit aileleri Koyuncu’ya, “ Aynı acıyı paylaştığımız insanlarla bizleri bir araya getirdiniz ve yeni dostlar kazanmamıza vesile oldunuz” diyerek teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.