“Köylerimiz hizmet görecek”

Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adayları ile birlikte Bakırköy’e çıkarma yaptı.
Köy halkının sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Bakırköy’ün kaderine terk edildiğini dile getirdi. Gerek iktidarın, gerekse Belediye’nin hizmetlerinden Bakırköy’ün yoksun bırakıldığını söyleyen Çavdarlı, köyün içler acısını durumuna şahit olduklarını kaydetti. Köy yolunun durumun 11 yıldır iktidarda bulunan AKP’nin ayıbı olduğunu söyleyen Çavdarlı, köylülerin sıkıntılarının Saadet Partisi ile çözüme kavuşacağını dile getirdi.
Köylülerin, “Yolun bu haline razıyız. Asıl derdimiz köy içerisindeki ara yollar. Çizme ile geziyoruz. Çamur diz boyu. Köyümüze İl Özel İdaresi gereken ilgiyi göstermiyor. Özellikle yaz aylarında içme suyu sıkıntısı çekiyoruz” diye dert yandığını söyleyen Çavdarlı, “90’lı yıllarda belediyelerin çöp, çamur halindeki durumu karikatürlere konu olmuştu. Milli Görüş’ün partisi olan Refah Partisi, o dönemde birçok belediyeyi kazandığında, kısa zamanda düştükleri durumdan kurtarılarak, merkezi hükümetlere para teklif eder konuma getirildi. Bu yıllarda belediyelerde başlattığımız bolluk ve bereket dönemini yeniden başlatacağımıza olan inancımız tamdır. Sizlerin vereceği desteklerle Karacabey Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacaktır. Saadet kazanırsa, Bakırköy kazanacak. Saadet kazanırsa, Karacabey kazanacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.