Karacabeyli Fenerbahçeliler rekora imza attı

Karacabey Fenerbahçeli Taraftarları Derneği, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe – Kasımpaşa karşılaşmasını izlemek için İstanbul’a çıkarma yaptı. Karacabeyli sarı lacivertli taraftarlar, bir defada 550 seyirci ile maça giderek, Türkiye rekoruna da imza atmış oldu.
Şubat ayı başında olağan genel kurulunu yaparak Hakan Vapur başkanlığında yeni yönetimini oluşturan Karacabey Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği, ilk organizasyonuyla Türkiye rekoruna Karacabey’in adını yazdırdı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün aynı zamanda kongre üyesi de olan Hakan Vapur ve yönetimini destekleyerek güvenoyu veren üyelere jest yapan kulüp yönetimi, Karacabey’e ücretsiz olarak 550 bilet yolladı. 12 otobüsle Pazar sabahı Karacabey’de Cumhuriyet Meydanı’ndan yola çıkan sarı lacivertli taraftarlar, İstanbul’da yaklaşık 300 bin kişinin katıldığı “Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet” yürüyüşünde de yer alarak Aziz Yıldırım’a destek verdi.
Daha sonra saat 19.00’da Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Fenerbahçe’nin 2 – 1’lik galibiyeti ile sona eren karşılaşmasını heyecanla izleyen Karacabeyli taraftarlar, gece saat 02.00’de ilçeye dönüş yaptı.
İstanbul’a gelerek takımına destek veren tüm katılımcılara teşekkür eden Dernek Başkanı Hakan Vapur, bu tür organizasyonlara devam edeceklerini söyledi. Karacabey olarak 550 kişiyle Türkiye rekoruna imza atmanın onurunu yaşadıklarının altını çizen Başkan Vapur, bundan önceki rekorun İzmir Büyükşehir Fenerbahçe Taraftarları Derneği olarak yine sarı lacivertlilerde olduğunu söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.