Köylere hizmette yoğun tempo

Karacabey Belediyesi, meclis üyeleri ile alınan karar çerçevesinde köylere yaptığı hizmetlere tüm hızıyla devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte yol çalışmalarından, park ve bahçe temizliğine, mezarlık bakımlarından köylerde oluşturulacak sosyal alanlara kadar pek çok çalışma hızlı bir şekilde gerçekleşiyor.
    Bu zamana kadar büyük çoğunluğu tamamlanan çalışmalarda yavaş yavaş sona gelindi. Destek Hizmet Müdürlüğü ekipleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sıkı bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yardımcısı Talih Düzgören ile Destek Hizmetler Müdürü Numan Nerse tüm gerekli desteği eksiksiz karşılamak için çabaladıklarını belirtti.
    Tüm köylere yeni çocuk oyun grupları montajı gerçekleştirdiklerini  belirten Başkan Yardımcısı Düzgören, mevcut parkların da gerekli bakımdan geçtiğini söyledi. Aynı zamanda ekiplerin çalışmasını her gün denetlediklerini de sözlerine ekleyen Düzgören, köylerde ayrıca muhtar ve köylülerle de bir araya geldiklerini ve çalışmaları kendilerine de anlattıklarını belirtti. Düzgören ayrıca, yine bu sohbetlerde onlardan gelen talepleride değerlendirdiklerini açıkladı.
Yeniköy'e hızla sezona hazırlanıyor
Çalışmaların yoğunluk kazandığı bir adres de ilçenin göz bebeği Yeniköy. Sezonun tam anlamıyla açılmasına sayılı günler kala ekipler çalışmalarını hızlandırırken, altyapıdan, çevre düzenlemelerine, park ve bahçe bakımlarından yolların asfaltlanmasına pek çok alanda çalışmalar sürüyor.
    Muhtarlık ve Yeniköy halkı ile yazlıkçıların ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap vermesi için tüm ekiplerin seferber olduğu Yeniköy'de bank ve duvarların yanı sıra elektrik direklerinin boya ve bakımları bir bir elden geçiriliyor.
300 kişilik yabancı öğrenci ağırlayacak
Öte yandan Gençlik Akademisi derneğinin önderliğine gerçekleştirilecek olan "Gençlik Kampı" içinde tahsis edilen alanda çalışmalar yapıldı.
    Yaz sezonu boyunca toplam 3 seferden oluşacak ve her defasında 100 kişilik yerli ve yabancı üniversite ve lise öğrencilerinin katılacağı kamp için Karacabey Belediye Başkanlığı ekipleri, talepleri yerine getiriyor.
    Önceden çadır alanı olarak kullanılan alanda bakım ve onarımın yanı sıra tuvalet ve temel ihtiyaçları karşılamak için bir takım taleplerde bulunan Gençlik Akademisinin bu isteklerini olumlu cevaplayan Başkan Ergün Koç, ilk kampın haziranın sonuna doğru 3 gün süreyle gerçekleştirileceğini duyurdu. 
600 kişilik grup pikniğe geliyor
Öte yandan Bandırma'da özel bir şirketin çalışanlarını haftasonu Yeniköy'e getireceği duyuruldu. Karacabey Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada belediyeden istenen piknik alanı talebi doğrultusunda söz konusu işyerini Yeniköy'e yönlendirdiklerini belirtirilikren 600 kişiden oluşan şirket çalışanlarının haftasonunu Yeniköy'de geçirecekleri belirtildi.
    Söz konusu faaliyetler  Karacabey Yeniköy'de gerçekleşmesi için belediyenin firmalarla iletişim halinde olduğu açıklanırken, firmalara her türlü kolaylığın Belediye Başkanlığınca sağlandığını ve amacın Yeniköy'den bu ziyaretçilerin memnun ayrılması olduğu ifade edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.