Köylere hizmet için varız!

 

Bursa İl Özel İdaresi, muhtarlarla bir araya geldi:

Ticaret Borsası’nda gerçekleşen toplantıya Kaymakam Dursun Balaban, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Nedim Akdemir, Genel Sekreter Bilal Çelik, Tarım ve Köy İşleri Daire Başkanı İsmail Aksoy ve köy muhtarları katıldı.

            Muhtarların genel olarak yol, su, kanalizasyon, arıtma, hizmet binası gibi sıkıntılarını dile getirdiği toplantıda ayrıca Kaymakam Dursun Balaban da Türk Telekom’u eleştirdi. Balaban, Türk Telekom’un telefon ve internet aboneliği konusunda köy tüzel kişiliğini muhattap almamasının sorun yarattığına değindi. Söz konusu abonelikleri muhtarların kişisel olarak aldığını belirten Balaban, bu sıkıntının çözülmesi gerektiğini söyledi.

            Bursa’ya 4 ay önce atandığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, köylerin sorunlarına ilk Karacabey’den başladıklarını ifade etti. İlçe ve köylerin sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları aramak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirten Çelik, hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

            İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Nedim Akdemir ise, köylere hizmette çok yol aldıklarını belirtti. Bu toplantıya siyasilerin de katılmasını beklediklerini dile getiren Akdemir, “Bu toplantı Karacabey’i ve köyleri ilgilendiriyor. Keşke siyasilerimiz de katılsalardı. İl Özel İdaresi olarak, Bursa’mızın her bir köyüne en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bundan kuşkunuz olmasın” şeklinde konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.