Başhekim’den derneğe ziyaret!

 

Başhekim Bütün’ü konuk etmekten onur duyduklarını dile getiren Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Her bir vatandaşımızın kolayca ulaşabileceği bir insan olan Sayın Başhekimimiz, ilçedeki sağlık sorunları ve çözüm konularında da çok özverili çalışmalar yapmaktadır. Kendisi Mustafakemalpaşalı olmasına karşın, Karacabey damadıdır” dedi.

Dernek olarak Başhekim Yavuz Kaan Bütün’le uyum içinde önemli sorunların üstesinden geldiklerine dikkat çeken Başkan Ceylan, “Geçtiğimiz aylarda Harmanlı Köyü’nden olan Şeref Yolcu isimli vatandaşımız, Karacabey’den Bursa Medikal Hastanesine sevkle geldi. Ancak taburcu olurken kendisinden 5 bin TL istediler. Vatandaşımız adeta hastanede rehin kaldı. Bu olayda Sayın Başhekimimizin ve Harmanlı Köyü Muhtarı Sayın Hüseyin Lafçı ile derneğimizin ortak uğraşları sonucu vatandaşımız, hastaneden tek bir kuruş bile ödemeden çıkmıştır.

Yine Beylik Köyü’nden olan Lütfiye Filiz isimli vatandaşımız da Uludağ Üniversitesi’nde yoğun bakım ünitesinden sevki gerektirince 25 bin TL gibi bir rakamla karşılaşıyor. Bu şok durum karşısında devreye giren Sayın Başhekimimizle yaptığımız bilgilendirmeler sonucu bu vatandaşımıza da hastaneden tek bir kuruş ödettirmeden Karacabey Devlet Hastanesine sevkini yaptırdık. İşte dernekçiliğin organize olma ve birlikte hareket etme mekanizması olduğu buradan daha iyi anlaşılmaktadır” diye konuştu.

Başkan Yüksel Ceylan’ın ardından söz alan Karacabey Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Kaan Bütün ise, barkovizyon eşliğinde tüm konuklara hastanenin A ve B blokları hakkında çok güzel bir sunum yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.