Köylerde elektrik hatları yenileniyor

*Kırsal ve kent merkezi ayrımı gözetmeksizin, topyekûn bir kalkınma adına yatırım atağına geçen Karacabey Belediyesi, resmi ve özel kurumlarla geliştirilen olumlu ilişkiler hamlelerine, her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.
*Kırsalda yer alan Sazlıca Mahallesi’nde 35 yıldan bu yana kullanılan ve zaman zaman kesintilere neden olan eskimiş elektrik hatlarının değişimi için ortaklaşa bir çalışma yürüten Karacabey Belediyesi ve UEDAŞ; elektrik kabloları ve direkleri ile tüm trafoları tamamen yenileyerek, vatandaşların da haklı takdirini kazandı.

Kırsal ve kent merkezi ayrımı gözetmeksizin, topyekûn bir kalkınma adına yatırım atağına geçen Karacabey Belediyesi, diğer kamu kurum ve kuruluşları ile ortak yürüttüğü etkin çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.
Kırsalda yer alan Sazlıca Mahallesi’nde 35 yıldan bu yana kullanılan ve zaman zaman kesintilere neden olan eskimiş elektrik hatlarının değişimi için ortaklaşa bir çalışma yürüten Karacabey Belediyesi ve UEDAŞ; elektrik kabloları, direkler ve trafoları tamamen yeniledi.
Geçtiğimiz hafta sonu Sazlıca Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşların sevincini paylaşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; çiftçilikle iştigal eden kırsal mahallerdeki vatandaşların yaşam kalitesini, kent merkezi düzeyine yükseltecek çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi.
Ali Özkan: “Söz verdiğimiz tüm vaatler eksiksiz gerçekleşiyor”
Büyükşehir Belediye Kanunu ile kırsaldaki yerleşim yerlerinin köy statüsünden mahalle statüsüne yükseltildiğini ve bu sayede, kırsaldaki vatandaşların belediye nimetlerinden daha fazla faydalanır hale geldiğini aktaran Özkan; seçim vaatleri arasında bulunan tüm hizmetleri, bir bir gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Ali Özkan, tüm kırsal mahallelerde birbiri ardına hayat geçirilen tesislerin de vatandaşlarda büyük memnuniyet yarattığını ifade etti.
Kent merkezinde ne varsa kırsalda da o olacak
Geniş bir bölgeye yayılan ve tüm yönleri ile sürekli büyüyen bir ilçe olan Karacabey’de, topyekûn bir kalkınmayı amaçladıklarının altını çizen Özkan, 64 kırsal mahalleyi de kent merkezindeki yaşam kalitesi düzeyine yükseltmeyi hedefleyen çalışmaları, tüm hızı ile sürdürdüklerini kaydetti.
Başkan Ali Özkan, “İlçemiz oldukça geniş bir coğrafyaya sahip ve tüm değerleri ile birlikte sürekli büyüyen bir ilçe olduğu bilincinden hareketle, tüm çalışmalarımızda 64 kırsal mahallemizin de kent düzeyinde bir yaşam kalitesi ve konforuna ulaşması adına önemli projeler üretiyor ve bu projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Merkezde ve kırsalda ulaşım, altyapı, yol, su, muhtarlık binaları, köy hizmet binaları, düğün salonları, kanalizasyon ve ilaçlama gibi alanlarda ortaya çıkan ihtiyaç ve sorunların, kısa sürede çözüme kavuşturulması adına da tüm çalışmalarımız kararlılıkla sürüyor. Çözüm odaklı faaliyetlerimiz doğrultusunda, Karacabey’in her anlamda modern bir kent haline dönüşmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.