AK Kadınlar’dan kandil ziyareti

Hamiyet Özenli Başkanlığı’ndaki Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları yönetimi, Berat Kandili münasebetiyle Devlet Hastanesi’ndeki hasta ve yakınlarını ziyaret etti. Hastanedeki tüm odaları tek tek dolaşan AK Kadınlar, ziyarette vatandaşların Berat Kandilleri’ni kutlarken, acil şifa temennisinde de bulundu.
Hastanede bulunan vatandaşlara kandil simidi dağıtan AK Partili kadınlar, tüm hastaların hal ve hatırlarını sordu. AK Partili kadınların ziyaretinden çok mutlu olduklarını dile getiren hastalar, “Böyle bir günde bizi de hatırladığınız için sizlere teşekkür ederiz.” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ile yöneticiler, hastaların memnuniyeti karşısında kendilerinin de mutlu olduklarını söyledi. Berat Kandili’nde yönetimi ile birlikte hasta ve yakınlarıyla bir arayan gelen Başkan Hamiyet Özenli, Berat Kandili’nin 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının da habercisi olduğunu belirtti. Özenli, “Hayatımızın en güzel anlarını yaşadığımız mübarek kandil gecelerinden olan, kutsiyetiyle gönüllerimize ilahi bereket bahşeden ve Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Tüm Karacabeyli hemşerilerimizin ve İslam Alemi’nin kandili mübarek olsun.” dedi.
Özenli, şöyle devam etti: “Bu mübarek geceler rahmet, bereket, birlik, beraberlik, şükür, mağfiret ve sevgi duygularıyla insanların Yüce Allah’ın huzuruna bir adım yaklaşma vesilesidir. Kandil geceleri feyziyle sadece karanlık gecelerimizi değil aynı zamanda manevi iklimiyle bunalan gönüllerimizi aydınlatarak zihinlerimizi berraklaştırır. Bu gecede anne, baba, eş, dost ve akrabalarımızı tebrik etmek, hayır dualarını almak özellikle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize elimizi uzatmak ve hastalarımızı ziyaret etmek en anlamlı davranışlardır. Bu kapsamda böylesine önemli bir günde hastanemizi ziyaret edip, hastalarımızın hayır dualarını almak istedik. Şifa dileklerinde bulunduk. Bu duygular içinde vatan uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; fedakâr gazilerimize, kahraman milletimize selametler diliyorum. İşte bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nde gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyor, aziz milletimiz ve İslam Alemi adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.