Köyler soyulmaya devam ediyor!

Karacabey’in köylerinde yaşanan hırsızlık olayları artarak devam ediyor. Hırsızlık olaylarının her geçen gün artması ve aydınlatılamaması “Jandarma ne iş yapar?” sorusunu gündeme getiriyor.

Ovaesemen, Ballıkaya, Subaşı, Canbaz, Arız, Harmanlı, Karakoca, Yeniköy, Malkara, Ekmekçi, Fevzipaşa ile Yeşildere’de yaşanan gasp, ev, market, kıraathane, hayvan ve otodan hırsızlık olaylarını henüz aydınlatılamamışken bir hırsızlık olayı da Bakırköy’de yaşandı.

Alınan bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler önceki gece girdikleri köy kahvehanesinden LCD televizyonu çalarak kayıplara karıştı.

Ovaesemen’de gasp, Ballıkaya, Yeşildere’de ev soygunu, Subaşı, Canbaz, Arız, Karakoca, Harmanlı’da küçükbaş hayvan hırsızlığı, Yeniköy, Malkara’da çok sayıda ev ve otodan hırsızlık, Ekmekçi, Fevzipaşa’da kıraathane ve market soygunlarını ise bir türlü aydınlatılamadı. Jandarma’da birçok hırsızlık olayı faili meçhul olarak kayıtlara geçerken, İkizce Köyü’nde traktörü çalınan CHP eski İlçe Başkanı Mümin Ereselli ise kendi imkânları ile hırsızlık olayını aydınlatmayı başardı.

Hırsızlık olayların artması ve aydınlatılamaması köylüleri tedirgin ederken, vatandaşlar, “Evlerimiz, marketlerimiz, kahvehanelerimiz soyuluyor. Hayvanlarımız çalınıyor. Ancak suçlular bulunamıyor. Hırsızlar ellerini kollarını sallayarak geziyor. Jandarma ne iş yapar? Suçluların bir an önce bulunmasını ve adalete teslim edilmesini istiyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.