Köyler Liginde ödül töreni kokteyli

Süt Üreticileri Birliği Başkanı geceye tüm sporseverleri davet etti:
Atatürk Kültür Parkı’ndaki Taha Düğün Salonu’nda yarın akşam saat 20.00’de başlayacak kokteylin, sponsorluğunu Sütaş yapacak.
İktidar ve muhalefet partilerinin milletvekilleri ile Bursa Valisi Şahabettin Harput’un da katılacağı belirtilen kokteylin büyük ilgi görmesi bekleniyor.
Ülke genelinde örnek alınan Köyler Ligi'nin gelenekselleşmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, ilginin her geçen yıl artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karacabey'deki amatör sporun alt yapısına katkı sağlamak amacıyla yola çıktıklarını vurgulayan Erdem, 2011 yılında üçüncüsü düzenlenen turnuvanın Türkiye’ye örnek gösterilmesinden onur duyduklarını kaydetti.
Bu yıl 17 takımın katıldığı Köyler Ligi'ni şampiyon tamamlayan Hamidiye’nin Antalya’daki beş yıldızlı bir otelde 3 gün 2 gece tatil olanağı kazandığını dile getiren Erdem, dereceye giren diğer takımların da çeşitli hediyelerle ödüllendirildiğini kaydetti.
Köyler Ligi'ni daha iyi tanıtmak ve önümüzdeki yıllarda ilgiyi daha da arttırmak için çalışmaları sürdüreceklerini belirten Erdem, yarın akşam ki kokteylde turnuvaya katılan 17 takıma başarı belgelerinin sunulacağını söyledi.
            Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ayhan Sağlam ise, böylesine etkili bir organizasyona destek veren Süt Birliği'ne ve spor adına her türlü katkıyı sağlayan Kaymakam Dursun Balaban'a teşekkür etti.
Özellikle gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı istediklerinin altını çizen Sağlam, ilçedeki sportif etkinliklerin yoğunlaştırılarak  sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.