Köyler Ligi yapılacak mı, yapılmayacak mı?

İlçedeki en büyük futbol organizasyonuyla ilgili merak edilen soru bugün netleşiyor:

Karacabey'de köyler arasındaki en büyük futbol organizasyonu olan ve bu yıl yapılıp yapılmayacağı konusunda belirsizlik bulunan, “Kaymakamlık Köyler Ligi Süt Kupası” ile ilgili bugün saat 16.00'da bir toplantı gerçekleşecek.
    Süt Birliği'nde yapılacak olan toplantıya Kaymakam Ahmet Yurtseven ve Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem'in yanı sıra, köy muhtarları ve kulüp yöneticilerinin katılacağı bildirildi.
Diğer taraftan, Köyler Ligi'nin kesin olarak gerçekleşmesi durumunda, Kaymakam Ahmet Yurtseven'in eski Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ayhan Sağlam'a tam yetki verdiği kaydedildi. Ayhan Sağlam dışında, yine eski İlçe Spor Müdürlerinden Şaban Bayraktar'ın da turnuvaya tecrübesiyle katkı vereceği belirtildi. Organizasyonda hakemlerin belirlenmesi ve atanmasıyla ilgili de Bursa Genç Futbol Hakemleri Kurul Başkanı Erdinç Derya görevlendireceği bildirildi.
Kaymakam Ahmet Yurtseven ve Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem önderliğinde bugün yapılacak toplantıda Köyler Ligi'nin yapılıp yapılmayacağı kesinlik kazanacak. Söz konusu organizasyonun yapılması ilgili ise, en az 15 köyün katılması gerektiğine de dikkat çekildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.