“Köyler, cazibe merkezi olacak”

Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, Bursa Milletvekili Önder Matlı ve çok sayıdaki partili ile birlikte Sultaniye köylüleriyle buluştu.
Köylülerin sıkıntılarını dinleyen Özkan, Büyükşehir Belediye imkânlarıyla köylerin cazibe merkezine dönüştürüleceğini söyledi. Çiftçi meclis üyesi adayları Faruk Çakır, Faruk Türe ve Ethem İşcan’la köylülerin daha güçlü temsil edileceğine vurgu yapan Özkan, Karacabey Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin imkânlarının birleşmesi ile köylerin çağ atlayacağını dile getirdi.
Sultaniye köylülerine hatırlatmada bulunan AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, “Yeni çıkan Büyükşehir yasası kapsamında Bursa’nın bütün ilçeleri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanacak. Dolayısıyla Karacabey`in köyleri de Bursa’nın birer mahallesi olacak. Büyükşehir’in geniş imkanları, Karacabey Belediyemizle birleşerek köylerimizde büyük bir kalkınma hamlesini başlatacak” dedi.
İhtiyaçların hiçbir zaman bitmeyeceğini, bir sorunun giderilmesinin ardından bir başka ihtiyacın ortaya çakacağını, amaçlarının bu sorunları sağlıklı bir çözüme kavuşturmak olduğunu ifade eden Ali Özkan, “Bizim asıl düşüncemiz köylerimizi, vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşayabilecekleri, köyden kente değil, kentten köye göçün yaşandığı birer cazibe merkezleri haline getirmek. Karacabey’de ve Bursa’da gerek tarihi dokuyla ilgili, gerek modern şehircilikle ilgili çalışmaları köylerle birleştirerek bir bütün haline getireceğiz. 30 Martta birlikte olup kuvvetli bir şekilde çıktığımız zaman, bu hizmetlerin daha da artarak gelmesi boynunun borcu olacaktır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.