Koç’tan yeni yıl mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, yayınladığı mesajla ilçe halkının yeni yılını kutladı.

2014 yılının Karacabeylilere sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eden Başkan Koç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Belediye başkanlığına uygun görüldüğüm günden bu yana Karacabeylilere layık olabilmenin heyecanını ve yükümlülüğünün bilincini taşımaktayım.

Halkımızın güveninden aldığımız güç ve cesaretle bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede Karacabey için durmadan çalışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Vatanımızın kurucusu ve bugünlerimizin sebebi yüce Atatürk’ümüzün bize gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşma kararlılığından kimse bizi alıkoyamaz. Yolumuza kararlılıkla ve azimle hep beraber devam edeceğiz.

İlçemizin bugüne kadar ulaştığı sosyal, kültürel ve ekonomik kazanımları daha da ileriye götürebilmekten ve daha modern bir kent yaratabilmekten başka hiç bir gayemiz olmadı. Kararlılığımızı halkımızdan aldığımız güç ve kudretle, her türlü engellemelere karşın sürdürmekteyiz. Karacabeylilerin yarattığı kaynakların bekçisi olarak, daha modern ve sağlıklı bir kent yaratabilmek için var gücümüzle yolumuza devam edeceğiz.

Bu kararlılık ve azim içinde çok değerli halkımızın 2014 yılını daha mutlu ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmesini temenni eder, mutlu yıllar dilerim.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.