Koç’tan Orak ailesine yardım sözü

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, geçtiğimiz gün Saadet Mahallesi'nde çıkan yangında evi büyük hasar gören Orak ailesini ziyaret etti. 

Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy, Destek Hizmetler Müdürü Numan Nerse ve Saadet Mahallesi Muhtarı Mehmet Derebaşı ile birlikte Orak ailesini ziyaret eden Başkan Koç, yardım sözü verdi. Yangın sonrası oluşan hasarı yerinde inceleyen Koç, gerekli tadilatın en kısa sürede başlayacağını dile getirdi.

Başkan Ergün Koç, ziyaretin ardından rutin denetimlerde bulundu. Yapımı devam eden Mustafa Erdoğan Parkı, Çok Amaçlı Spor Salonu, asfalt ve kaldırım çalışmalarını denetleyen Koç, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve Karacabey'e renk katacağını söyledi.

Karacabey'e yeni değerler katmanın heyecanını yaşadığını belirten Koç, özellikle Mustafa Erdoğan Parkı'nın göz dolduracağını dile getirdi. 

Karacabey Anadolu Lisesi'nde okul müdürü İbrahim Çalı ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Ayhan Sağlam'la bir araya gelen Başkan Koç, kapalı spor salonu ile ilgili yapılabilecekleri masaya yatırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.