Koç’a pazarcılardan destek sözü

Karacabey Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. Koç’a yoğun ilgi göstererek vatandaşlar ise destek sözü verdi.
DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ve parti yöneticileri ile birlikte pazaryeri esnafıyla buluşan Koç, vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Üreticinin geldiği noktanın pazarlara da yansıdığını ifade eden Başkan Koç’un tespitlerine pazarcı esnafı da hak vererek, işlerinin eskisi gibi olmadığını vurguladı. Pazaryerinin diğer ilçelerdeki pazaryerlerine kıyasla son derece verimli olduğunu belirten esnaflar, “Mustafakemalpaşa başta olmak üzere birçok ilçede pazar kuruyoruz. İlçelerdeki en kullanışlısı pazaryeri Karacabey’de. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Başkan Koç ise “Pazaryerinin projesinde bir kat alta inip otopark yapmak istedik. Ancak bazı yetkili ve etkililer projemizin faydasını ne kadar çok çaba sarf ettiysek de göremediler. Yine de sizleri memnun edebiliyorsak, bizden gururlusu yok demektir. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
Ziyaretin ardından açıklama yapan DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, “Başkan adayımız Ergün Koç ile gittiğimiz her yerde yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz. İlçe halkı Ergün Koç’u tanıyor ve biliyor. Her kesimden insanla iletişim kurabilme özelliğine sahip ve her konuda fikir yürütebilen bir adayla seçimlerde halkımızın huzuruna çıkacağız. Karacabey bir dönem daha Ergün Koç ile yollarına devam edecek. Bundan şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.