“Hayra motor, şerre fren olacağız”

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkan adayının belirlenmesinin ardından bir araya gelen partililer, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Belediye başkan aday adayları, meclis üyesi adayları, gençlik, kadın kolları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Murat Erol, Ali Özkan’ın belediye başkan adaylığını bir kez daha duyurdu.
Ali Özkan’a başarı dileyen İlçe Başkanı Murat Erol, kişisel sosyal paylaşım sitesindeki “Olur ki koşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir” şeklindeki paylaşımını samimi duygularla yaptığını ve yanlış yöne çekildiğini söyledi. Erol, “Birbirinden değerli aday adaylarımız vardı. Kim aday gösterilirse destek olacaklarını söylemişlerdi. Arkadaşlarımızın hepsi bir arada. Bunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Kendi üstlerine düşen cesareti gösterdiler. Birlik, beraberliğimize ülke olarak en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte Türkiye üzerine oynanan oyunları görmezden gelmemiz mümkün değil. Coğrafyamızda yüzyıllar boyunca yaşanılan bütün entrikalar ve oyunlar Türk-İslam coğrafyasındaki ve yapılan tecavüzlerin farkındayız. Ülkemiz ve geleceğimiz olan çocuklarımız için bu davanın içinde yer almaktan memnuniyet duyuyoruz. Makam, mevkii, koltuk peşinde değiliz. Pazar günü saat 14.00’te Bursa’da yapılacak olan Büyükşehir ve diğer adayların tanıtımından sonra çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
AKP Belediye Başkan Adayı Ali Özkan ise, “Karacabey’e hizmet etmek nasip olursa, hayra motor, şerre fren olacağız. Hayır nerede varsa, biz orada olacağız. Karacabeyli hemşerilerimizin hizmetlerine bu duygu ve düşüncelerle hep beraber koşacağız. ‘Dün, dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım’ diyerek kısaca bir değerlendirme yapmak istiyorum. 9 tane birbirinden kaliteli, birbirinden değerli güzide arkadaşımız AK Parti ile Karacabeyli hemşerilerine hizmet etmek gayesiyle aday adayı oldular. Hepsini tebrik ediyorum. Çok güzel bir aday adaylığı süreci geçirdik. Medeni bir şekilde herkes kendini ifade etmeye çalıştı. Karacabeyli seçmenlere kendilerini anlatmaya çalıştı. Bilindiği gibi bu 9 kişiden sadece biri aday gösterilecekti. Aday adayı olan arkadaşların hepsi birbirinden değerli. Bu açıdan Genel Merkezdeki arkadaşların bu seçimi yapmaları gerçekten çok zor oldu. Bir insanın imanını ölçmeye çalışmak imkansız ve bunun bir ölçüsü de yok. Belediye başkan adayını seçerken de bu böyleydi. Belli bir kriter yoktu. Aday belirleme sürecinde Genel Merkezimiz Karacabey için bizim ismimizle karar kıldı. Hepsine teşekkür ediyorum. Karacabey’e hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. Karacabey’de Rönesans gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.