Koç’a “imzasız” destek!

İmzasız gönderilen basın açıklaması dikkat çekici bulunurken, Ergün Koç'la ilgili iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

            Her ailede farklı düşüncelerin olabileceği anlatılan açıklama aynen şöyle; “Geçtiğimiz günlerde, bazı basın organlarında çıkan Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ile AK Parti arasında anlaşmazlık olduğu, Belediye Meclis üyeleri ile de arasının açık olduğu yönündeki asılsız haberler, bizleri oldukça üzmüştür.

            AK Parti çok büyük bir ailedir. Aile içinde herkesin aynı yönde düşünmesi beklenemez. Ancak, aldığımız kararlarda (Grup veya Meclis kararları) birlikte olduğumuz herkes tarafından bilinmektedir.

            Bu tür haberlerin, Mahalli İdareler seçimlerinin yaklaşması öncesi çıkarılması, parti içi anlaşmazlık sağlayıp, meclis ile başkanın ve partimizin arasını açmaya yönelik olduğunu biliyoruz. Herkes bilmeli ki, biriz ve beraberiz. Bu tür haberlere değer vermiyoruz. Bizler AK Partiliyiz.”

            Dün elden gönderilen imzasız açıklama  hazırlanırken toplantıya AKP'li Meclis üyelerinin çoğunluğunun katılmadığı öğrenildi.

            Seçkin Eken'in yaptığı toplantıda Necmi Akkuş ile Samet Karakaşlar yer aldı. Toplantıya katılmayan AKP'li meclis üyelerinden bazıları gazetemize telefon ederek bu konu ile ilgili şu anda hiçbir yorum yapmayacaklarını dile getirdi ve “Bizlerin de içinde gösterildiği imzasız açıklama varsa, kesinlikle katılmıyoruz. Altında imzamızın bulunmadığı açıklama bizi bağlamaz” şeklinde konuştu.

            Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ise önceki gün doku uyuşmazlığını gerekçe göstererek Belediye Başkanı Ergün Koç'un AKP'den ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na gönderildiğini dile getirdi.

            İlginç gelişmelere son noktayı Ergün Koç koyacak. Kamuoyu merakla Koç'un yapacağı açıklamayı bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.