Koç, yoğun ilgi görüyor

Karacabey Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, partililerle birlikte seçim ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.
Mahalle ve dernek ziyaretlerini titizlikle sürdüren Başkan Koç ve partililer, son ziyaretinde Dursunbeyliler, 14 Eylül Caddesi ile Gazi Mahallesi esnafı ve sakinleriyle buluştu.
Ziyaretlerde Başkan Ergün Koç’a, DP İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu ve meclis üyesi adayları ile partililer de eşlik etti. Başkan Koç’un gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşın yoğun ilgisi dikkat çekerken, konuşması ise çoğu kez alkışlarla kesildiği gözlendi.
Gazi Mahallesi ziyaretinde vatandaşların yeni parke taş çalışmalarından duyduğu sıkıntının farkında olduklarını belirten Başkan Koç, “Sizlerden yalnızca bir hafta istiyorum. Yağmayan yağmur ne yazık ki bu çalışmamız esnasında yağdı. Ancak çok yakın bir zamanda bu parke taşı ile düzenlenen sokak ve caddeleri tanıyamayacaksınız. Çok şık ve medeni olacak” dedi. Mahalle sakinleri ise daha çok sokağın parke taş yapılması yönünde Koç’a taleplerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.