Koç ve Düzgören’e teşekkür plaketi

Karacabey Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi, önceki gün Belediye Başkanı Ergün Koç ve Başkan Yardımcısı Talih Düzgören'e hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verdi.
Sadık Yılmaz ATML bahçesinde gerçekleştirilen törene katılan Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ve Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, program öncesi okulu gezerek uygulamalar hakkında Okul Müdürü Ahmet Türk ve Müdür Başyardımcısı Gökmen Güler'den bilgi aldı. Okulu gezerken öğrencilerle sohbet etme olanağı da bulan Başkan Koç, öğrencilere yönelik hizmetlerin devam edeceği müjdesini paylaştı.
Türkiye'de sadece birkaç okulun hayata geçirdiği okul zili yerine kullanılan ışıklı derse giriş sistemini inceleyen Koç ve Düzgören, diğer okullara örnek olmasını dileyerek okul yöneticilerini bu başarılı projelerinden ötürü ayrıca kutladı.
Daha sonra törende konuşan Okul Müdürü Ahmet Türk, “Bu zamana kadar ne ihtiyacımızı belediyeye iletsek, gerek başkanımız Ergün Koç, gerekse de Yazı İşleri Müdürümüz Talih Düzgören, bizlerle yakından ilgilenerek destek oldu. Bizler de hep bir şeyler istemeyelim, onlara bir ikramda bulunalım düşüncesi ile nacizane teşekkür plaketi hazırlattık ve siz öğrencilerimiz huzurunda kendilerine takdim etmek istiyoruz” dedi.
Okul Müdürü Ahmet Türk tarafından kendilerine plaket takdim edilirken söz alan Başkan Ergün Koç, “Eğitime destekte biz üstümüze düşeni bu zamana kadar belediye olarak yaptık, bundan sonrasında da yapmaya devam edeceğiz. Bu hizmetleri yaparken öğrencilerimizden sadece çalışmalarını istiyoruz. Başka hiçbir beklentimiz yoktur” açıklamasında bulundu.
Konuşmasında öğrencilere, kendi öğrenciliği yıllarından anılar paylaşan Koç, esprili konuşmasıyla büyük beğeni topladı. Başkan Koç, “Mühendis olun, doktor olun, öğretmen olun ama Belediye Başkanı olmayın” ifadesi öğrencileri kahkahaya boğdu.
Başkan Koç'un ardından konuşan Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören ise, eğitimci bir ailenin çocuğu olduğunu vurgulayarak, “Bende böyle bir ödüle layık görüldüğüm için ayrıca duygulandığımı belirtmek isterim. Eğitime verilmesi gereken önemi ailemden ötürü fazlasıyla biliyorum ve bu anlamda belediye olarak her türlü imkanımızı eğitim için kullanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.