Koç, oda yöneticilerini dinledi

Karacabey Belediye Başkanı ve yeni dönem Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç, oda başkanları ile bir araya geldi.
BESOB binasındaki oda başkanları ile buluşan Başkan Koç, ilçe ve odalar hakkında çeşitli sorunları ele aldı. Sevgililer günü nedeniyle bayan çalışanlara hediye dağıtan Başkan Koç’a, DP İlçe Başkanı Cem Tiryakioğlu ile çok sayıda partili eşlik etti.
BESOB binasının Karacabey’e kazandırılmasından dolayı Koç’a teşekkürlerini ileten oda yöneticileri, “Sayenizde ilçe halkına tek bir noktada hizmet veriyoruz. Bu ilçeye sağlanan ciddi bir yatırımdı. Sizler de bu yatırıma öncü oldunuz. İlçe halkı ve oda üyelerimiz sizlere minnettardır” ifadelerine yer verdi.
BESOB binasında incelemelerde bulunmayı ihmal etmeyen Başkan Koç ve partililer, binaya belediye adına bir iletişim merkezi ve bazı ödemelerin buradan yapılabileceği bir tahsilat noktası açabileceklerini kaydetti. Koç, bu sayede Esentepe ve yakın çevredeki mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağlanmış olacağını sözlerine ekledi.
Oda ziyaretlerinin ardından Koç’un bir sonraki durağı, taraftar dernekleri oldu. Galatasaraylı ve Fenerbahçeli Taraftar derneklerini ziyaret ederek, taraftarlarla görüşen Başkan Koç, gündeme ilişkin konuları ve Karacabey’e yapılan hizmetleri değerlendirdi.
Fenerbahçe Kulübü yönetimine geciken adaletin bir an önce tecelli etmesini dileyen Başkan Koç’a taraftarlar alkışlarla destek gösterdi. Galatasaraylı Taraftarlar Derneği’nde ise bina hakkındaki sorunları ele alan Başkan Koç “Mevcut binayı yıkmak bizim öncelikli projelerimizden. 30 Mart’taki sınavımızı başarıyla verebilirsek, ilçe merkezinde yer alan bu atıl durumdaki binalardan kurtularak şehrimize yakışır bir projeyi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.