Koç, köylere çıkarma yaptı

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, İkizce ve Yenikaraağaç köylülerini ziyaret ederek tamamlanan hizmetleri inceledi.
Yazı İşleri Müdürü Aysun Özer Karan ve Destek Hizmetleri Müdürü Numan Nesre ile birlikte köylere çıkarma yapan Başkan Koç, tarım politikalarını da eleştirmeyi ihmal etmedi.
İkizce köylüleriyle bir araya gelen Başkan Koç, ülke gündemine değindi. Tarım politikalarını köylüler ile birlikte eleştiren Başkan Koç, “Altının değerini en iyi sarraf bilir. Halkımız herkesi biliyor. Fazla söze ne hacet” yorumunda bulundu.
Ardından Yenikaraağaç Köyü’nü ziyaret eden Koç, köy tüzel kişiliğine ait binalarda yapılan onarım çalışmalarını denetledi. Muhtar Yahya Bası’nın köyde cemiyet yapmak için kapalı bir alan olmadığını dile getirmesi üzerine Başkan Koç, inşaatı atıl durumda kalan düğün salonunu tamamlama sözü verdi.
Köylerdeki diğer eksiklikleri de not alan Koç, “Heyecan duyduğumuz büyük bir projemiz var. İlk etapta merkez ve nüfusu kalabalık olan köylerimize halı saha yapacağız. Felsefimizde ‘Şehirde ne varsa, köyde o olacak’ var. İlk etapta 8 köyümüze halı saha kazandıracağız. Bunun yanında tüm köylerimizdeki spor alanlarını onararak uygun şartlara getirmeye çalışacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.