Koç ile AKP arasındaki gerginlik artıyor

Karacabey Belediyesi ile Adalet ve Kalkınma Partisi arasındaki gerginlik her geçen gün artıyor. Belediye Başkanı Ergün Koç ile AKP'nin yollarının ayrılmasından sonra sular bir türlü durulmadı.
    Ayrılmadan sonra karşılıklı eleştirilerle başlayan gerginlik, TOKİ konutlarının anahtar teslim töreninde Belediye Başkanı Ergün Koç'un yok sayılmasıyla tavan yaptı. Bu duruma sinirlenen Koç, kendisine konuşma hakkı tanınmamasını Karacabey halkına ihanet olarak nitelendirdi.
    Diğer taraftan Koç'un AKP ile yollarını ayırmasından sonra gelen İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin de farklı yorumlar yapılmasıyla birlikte gerginliğin değişik bir boyut kazandığına dikkat çekiliyor.
    Son olarak ise, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç'un yıl sonu hesaplarını dengelemek için bütün kiracılarına “Borçlarınızı ödeyin” yazısı gönderdiği ve bu konuda AKP'ye de tebligat yolladığı belirtildi. Başkan Koç'un gönderdiği tebligatta, AKP'nin yıl sonuna kadar 20 bin liralık kira borcunu ödememesi durumunda icraya verileceği belirtildi.
    Bununla birlikte geçtiğimiz Cumartesi günü Kafkas Gecesi'ne katılan Belediye Başkanı Ergün Koç'un, TOKİ törenindeki sıkıntı nedeniyle AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ile Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Türe'nin elini sıkmadığı öğrenildi.
    Başkan Ergün Koç ve AK Parti arasındaki sıkıntının her geçen gün arttığı belirtilirken, bu durumun nasıl bir sonuç doğuracağı ise merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.