Koç, Bursa Hakimiyet’i kutladı

Bursa Hakimiyet Gazetesi’nin 34. kuruluş yıldönümü önceki akşam AS TV Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir geceyle kutlandı.
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez etkinlikte yaptığı konuşmada, 21 yıldan beri kendi yönetimleri altında yayın hayatını sürdüren gazetenin tarafsızlık ilkesiyle Bursa’nın güvenilir gazetesi olma özelliğini sürdüreceğini açıkladı. Kuruluşa ait AS TV’nin de çok yakında uydu üzerinden yayına geçeceği bildirildi. Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, sohbet ettikleri Celal Sönmez’i kutladı ve Bursa Hakimiyet’e daha nice başarılı yıllar dileğinde bulundu. Bazı sanatçıların yer aldığı konser programıyla devam eden gecede Bursa’nın ünlü simaları da bir araya geldi. Çok sayıda milletvekili ve belediye başkanları ile birlikte Bursa’daki sivil toplum kuruluşları ve bazı medya firmalarının temsilcileri Bursa Hakimiyet’in gurur gecesini onurlandırdı.
Başkan Koç ile Bursalı eski bakanlardan Ertuğrul Yalçınbayır, Mehmet Gazioğlu ve milletvekilleri Abdullah Özer, Yahya Şimşek, Zafer Birinç ile bazı köşe yazarları ise bulundukları masada dostça sohbetin yanı sıra ülke gündemine ait bazı konuları değerlendirmeyi de ihmal etmediler. Daha sonra gecede birçok dostuyla görüşen Koç, Türkiye’nin ilkeli, dürüst ve ülke çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan medya kuruluşlarıyla güçlenerek, geleceğe güvenle bakabileceğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.