Coşkun, Susurluk’a atandı

Karacabey Devlet Hastanesi’nde görev yapan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Erkan Coşkun Susurluk’a atandı.
Dört yıldır Karacabey Devlet Hastanesi’nde görev yapan Kadın Doğum Uzmanı Dr. Erkan Coş-kun, kendi isteği ile ilçeden ayrılarak, Susurluk Dev-let Hastanesi’nde görev yapacak. Coşkun’un ilçeden ayrılması sonrası yerine yeni bir atama yapılmazken, Devlet Hastanesi’nde tek kadın doğum uzmanı kalmış oldu.
Coşkun, görev yaptığı sürede unutulamayacak dostluklar edindiğini belirterek, başta mesai arkadaşları ve tüm sağlık çalışanlarını özleyeceğini belirtti. Acısıyla, tatlısıyla dolu dolu bir dört yılı arkada bırakıp ayrılmanın zor olduğunu vurgulayan Coşkun, “Karacabey’i unutmak zor. Ama burada çok değerli dostlar edindim. Mesai arkadaşlarım, hemşireler, diğer sağlık çalışanlarına ve hastalarımı asla unutamayacağım. Bana gösterdikleri ilgi ve yakınlıktan dolayı onlara sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Coşkun, Susurluk Devlet Hastanesi’nin yanı sıra Bandırma’daki muayenesinde meslek yaşamına devam edeceğini belirterek, Karacabey’de takip ettiği hastaların kendisine buradan ulaşabileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.