Koç, balıkçıları dinledi

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Yeniköy Balıkçı Barınağı’na gerçekleştirdiği ziyarette balıkçılarla fikir alışverişinde bulundu.
Yeniköy Balıkçı Barınağı’ndaki çalışmaları inceleyen Başkan Ergün Koç, inşaatın yaz sezonuna yetişmesi için Belediye ekiplerinin titizlikle çalıştığını kaydetti. Balıkçı Barınağı’nın tamamlanmasının ardından gerekli çevre düzenlemelerinin de kısa sürede yapılacağını duyuran Başkan Koç, “Öncelikle liman içerisinde yaya ve araç trafiğine uygun yol inşaatı çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız bittiğinde, Yeniköy ve Malkara, liman içerisinden birbirine modern yürüyüş yolu ile bağlanacak ve geceleri de bu güzergah ışıl ışıl olacak. Balıkçılarla sürekli diyalog halinde olacağız ve onların da fikrini alarak gerekli düzenlemeleri hayata geçireceğiz” dedi.
Koç, “Birçok şehirde limanlar, balıkçıların yanı sıra vatandaşların da rağbet gösterdiği sosyal alanlara çevrilmiş durumda. Liman inşaatının projesi tamamlanmadığından ve yıllardır medeni olmayan koşullarda kalmasından dolayı, çalışmalarımıza başlayamamıştık. Neyse ki artık balıkçılarımızın zor şartlarda çalıştıkları liman inşaatında sona gelindi. Çalışmalar tamam-landığında hem balıkçılarımızın, hem de yazlıkçılarımızın medeni şartlarda kullanabi-lecekleri yatırımları ortaya koyacağız” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.