KOBİ’lere “proje destek programı” çağrısı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB tarafından teklif çağrısı açılan “KOBİ proje destek programı”na ilişkin bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı.
Küçük ve orta ölçekli işletmelerde proje kültürü ve bilincinin oluşturulması, işletmelerin proje yapabilme kapasitelerinin geliştirilmesi suretiyle ulusal ve uluslararası rekabet güçlerinin ve ülke ekonomisine sağladıkları katma değerin arttırılması amacı ile hazırlayacakları projelerin desteklenmesi için oluşturulan “KOBİ proje destek programı” kapsamında, KOBİ’lerin “Yönetim Becerilerini, Kurumsal Yetkinliklerini Geliştirmek ve KOBİ’lerin Markaya Yönlendirilmesi” konularında hazırlanacak projelerin destekleneceği duyuruldu.
KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde görevli KOBİ Uzmanı Erdem Seçkin Bayır tarafından gerçekleştirilen sunumda KOBİ’lere programın içeriği ve projelerini yazarken dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Toplantıya katılan KOBİ temsilcilerine 20 Mart 2015 tarihinde sona erecek program başvuru süresinin kısa olmasının dezavantaj olarak görülebileceğini ancak projelerini kurallara uygun olarak yazan KOBİ’lerin destekten faydalanma hususunda çok şanslı olduklarını belirten yetkililer, işletmeleri söz konusu destekten faydalanmaya davet etti.
Söz konusu destek için son bilgilendirme toplantısının yarın saat 14:00’te KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi’nde gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, herhangi bir sebeple Karacabey’de gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılamayan KOBİ’leri Bursa’daki toplantıya davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.