Klinika’da Özman’la yeni dönem!

Karacabey Klinika Sağlık Merkezi’nde  İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Hüseyin Özman’la birlikte yeni dönem başladı. 20 yıldır ‘Özel Sağlık Polikliniği’ adı altında faaliyet gösterdikten sonra Karacaahmet Mahallesi Karacaahmet Caddesi No: 17 adresinde mini hastane statüsünde ve yeni adıyla 5 yıldır hizmet veren Klinika Sağlık Merkezi’nde kan değişimi yaşandı .

Kurucusu Dr. Hamit Hatip’in bundan böyle devlet bünyesinde hizmet vereceğinden dolayı sağlık merkezini İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Hüseyin Özman’a devretmesiyle daha önce ‘poliklinik’ olarak faaliyet gösteren Klinika’nın bu yeni dönemde ‘muayene hizmetleri’ vereceği belirtildi. Tüm ilçe halkına en iyi sağlık hizmeti sunmak amacıyla kolları sıvayan İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Hüseyin Özman, “Muayene hizmetlerimizle Karacabeyli vatandaşlarımızın sağlığı için buradayız. İç hastalıklar (dahiliye) ile ilgili sağlık sorunu bulunan vatandaşları Klinika’ya bekliyoruz” dedi.

Yeni dönemde Klinika’nın hizmet vereceği dalları anlatan Özman, “Kronik hastalıklarda fonksiyonel tıp uygulamaları, cerrahi dışı basur tedavisi, holter tansiyon aletiyle 24 saat tansiyon takibi gibi sağlık hizmetlerimizin yanı sıra serum takma, iğne, pansuman ve dikiş aldırma gibi hizmetlerimiz de mevcuttur.” dedi.

1982 yılında doktorluk mesleğine başlayan İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Hüseyin Özman, emekliliğe ayrıldığı 2004 yılına kadar Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde hizmet verdi. Emekli olduktan sonra yaklaşık 8 yıl doğu ve güneydoğudaki tıp merkezlerinde çalışan evli ve 3 çocuk babası Dr. Hüseyin Özman, bundan sonra tüm bilgi ve tecrübesiyle Karacabeyliler’in hizmetinde olduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.