Kızılay’dan bağışçılarına “Teşekkür” madalyası

Türk Kızılayı, dünyanın birçok noktasındaki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmasına vesile olan bağışçılarını unutmadı. Bursa Kan Merkezi ile Kızılay Karacabey Şube Başkanlığı, ortaklaşa düzenledikleri kan bağışı kampanyalarına destek veren bağışçılarını altın, gümüş ve bronz madalya ile ödüllendirdi.
Düzenlediği yardım çalışmaları ile dünyanın en önemli yardım kuruluşlarından biri haline gelen Türk Kızılayı’na en önemli, desteğin bağışçılardan geldiğinin altını çizen Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı, “Vatandaşlarımızı onare etmek amacıyla Kızılay’a 10 kez kan bağışında bulunanlara bronz, 25 kez bağış yapanlara gümüş ve 35 bağışta ise altın madalya takdim ediyoruz. Kan verip madalya hak eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Ayrıca Şehit Bilal Kanat İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri de Halep İnsani Yardım Kampanyası’na bağışlarıyla bizlere bir kez daha güç verdi. Onların varlığı Türk Kızılayı’nın ilkelerinin temeli olan insani değerlerin teminatıdır. Ortak değerlerimiz doğrultusundaki kıymetli yol arkadaşlığı için öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.” İfadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.