Kız öğrenciler için sıcak bir yuva!

Çağdaş Yaşam Ayşe Leyla Akçağlılar Kız Yurdu için kayıtlar başladı:

Bursa’da hizmet veren Çağdaş Yaşam Ayşe Leyla Akçağlılar Kız Yurdu, yaklaşan yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde Karacabeyli üniversite öğrencilerini bekliyor.

Tekfen Holding kurucularından Necati Akçağlılar'ın 2008 yılında yaşamını yitiren kızı Ayşe Leyla Akçağlılar'ın anısına yaptırdığı görkemli yurt, her yönden kız öğrencilerin eğitimine katkı sağlıyor.

Yaşamı boyunca gençleri sessizce okutan, onlara destek veren ve gelişmelerini takip eden Ayşe Leyla Akçağlılar, onu tanıyan herkesçe de çok sevilirdi.

Yurdun inşası için gerekli olan kaynağın Ayşe Leyla Akçağlılar’ın özel sanat koleksiyonunun açık arttırmayla satışından elde edildi ve ailesi tarafından bu amaçla bağışlandı.

Dört dörtlük yurt!

Çağdaş Yaşam Ayşe Leyla Akçağlılar Kız Yurdu ile ilgili bilgiler veren Yurt Müdürü Kıvanç Varol, “105 öğrenci kapasiteli yurdumuz, Uludağ Üniversitesi'ne 3 durak mesafedeki Bursaray Ertuğrul İstasyonunun yanı başında bulunmaktadır. Yurdumuzda 25 adet 2 kişilik, 11 adet 5 kişilik banyolu odalar, çamaşırhane, yemekhane, etüd, revir, dinlenme salonu, bahçe, fitness ve kütüphane, Wİ-Fİ internet bağlantısı, 24 saat güvenlik ve sağlık personelini öğrencilerimizin hizmetine sunmaktayız. Diğer taraftan açık büfe kahvaltı ve 4 çeşit akşam yemeği de veriyoruz. 5 (2+2+1)kişilik odalar, beş yatak aynı yerde şeklinde değil, 2 kişilik 2 bölme ve bir de tek kişinin kaldığı yer olarak planlanmıştır.

Elde edilen gelir yine eğitime gidiyor!

Yurdumuzla ilgili bilgi almak isteyenler; (0224) 223 74 23 numaralı telefonu arayabilir ya da www.bursacyddkizyurdu.com ve www.bursacyddkizyurdu.org internet adresine girebilirler. İki sitemizde de yurt ile ilgili fotoğraf ve daha fazla bilgiye ulaşabilirler. Yurt kayıtlarımız başlamıştır.

Şunu özellikle belirtmek isteriz ki, buradan kazanılacak gelir, yine Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin eğitim ve sosyal projelerinde kullanılacaktır. Bu nedenle öğrenci ve velilerimiz, gönül rahatlığıyla yurdumuza başvurabilir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.