“Kitaplar geleceğimizdir!”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Gençlik Kolları çocukları dağıttıkları kitaplarla sevindirdi.
Sevgi Yolu’nda gerçekleştirilen anlamlı etkinliğe çocuklar büyük ilgi gösterirken, bin adet kitap dağıtımı yapıldı.
Etkinlikte, kitaplar geleceğimizdir vurgusu yapan CHP İlçe Gençlik Kolları üyeleri, “Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağıdır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençleri olarak, Atamızın çağdaş, kültürlü ve bilinçli bir Türkiye yolunda attığı adımların takipçisiyiz. Daha modern, daha çağdaş bir Türkiye inşa etmek için değişime toplumun geleceğinden, yani çocuklarımızdan başlamamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bugün Atamızın tüm dünya çocuklarımıza armağan ettiği bayramda, çocuklarımızın daha güzel günler hayal etmesi ve kendilerini geliştirmesi için bin adet kitap hediye ettik. Çocuklarımızın da bu etkinliğe gösterdiği ilginin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu etkinlikte bizden desteklerini esirgemeyen Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e, Nilüfer Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner’e, CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Can Yılmaz ve arkadaşları ile standımıza gelen tüm halkımıza ve partililerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.