Kırsalda AK Parti’ye yoğun ilgi

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi 24 Haziran seçim çalışmalarına Ramazan Bayramı’nda da durdurak bilmeden devam etti.
Ertem İşcan başkanlığındaki AK Parti İlçe Teşkilatı’nın seçim çalışmalarına Belediye Başkanı Ali Özkan’ın yanı sıra Bursa Milletvekili Adayları da eşlik etti.
AK Parti İlçe Teşkilatı ilçe merkezinde sürdürdüğü seçim çalışmaları dışında kırsaldaki; Yolağzı, Gönü, Bakırköy, Uluabat, Harmanlı, Seyran, Karakoca, Eskikaraağaç, Hayırlar, Ekinli, Ballıkaya, Çeşnigir, Çamlıca, İnkaya, Muratlı, Taşpınar, Hürriyet, Orhaniye, İkizce, Taşlık, Akçakoyun, Kulakpınar, Yarış, Güngörmez, Çarık, Akçasusurluk, Ekmekçi, Boğazköy, Bayramdere, Malkara, Kurşunlu, Hotanlı, Küçükkaraağaç, Şahin, Karasu, Dağkadı ve Arız Mahallelerine de çıkarma yaptı. Halkın Ramazan Bayramı’nı kutlayan AK Partililer, “İnşallah Ramazan Bayramı’ndan bir hafta sonra 24 Haziran akşamı yeni bir bayram kutlayacağız. Coşkumuz ikiye katlanacak, çifte bayram yapacağız” dedi.
Gittikleri her yerde yoğun ilgiyle karşılandıkları gözlenen AK Partililer, 24 Haziran’daki seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye güçlü bir destek istedi.
Ziyaretlerinde AK Parti ile yola devam edilmesi gerektiğinin önemine dikkat çeken İlçe Başkanı Ertem İşcan, “Seçim çalışmaları kapsamında Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlarımızla, iftar ve sahur sofralarında bir araya geldik. Kapılarını çaldık, evlerine konuk olduk. Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte coşkumuz ve heyecanımız daha da arttı. AK Parti’nin Allah’ın izniyle yeni bir zafere imza atacağı 24 Haziran’a bir adım daha yaklaşmanın heyecanını da yaşıyoruz. Umut ediyoruz ki; Ramazan Bayramı’ndan sonra 25 Haziran sabahı bir bayram daha yaşayacağız. Sevincimiz katlanacak, çifte bayram yapacağız. Çalışmalarımızda hemşehrilerimizin teveccühü bizleri son derece memnun etmiştir. Partimize ve milletvekili adaylarımıza gösterilen yoğun ilgi bu işi ilk turda bitireceğimizin göstergesidir. Vakit Türkiye vakti, vakit Karacabey vaktidir. Son 16 yılda AK Parti ile ülkemizin geldiği nokta ortadır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde çıktığımız bu kutlu yolda halka hizmetten başka bir şey düşünmedik. Karacabey’e yapılanların yanı sıra yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte köylerimize de hizmet yağmıştır ve yağmaya da devam edecektir. Köylerimizin altyapı ve kanalizasyon çalışmalarından yollarına, içme suyundan hizmet binalarının bakım onarımına ve bunun gibi pek çok hizmeti köylümüzün ayağına getirdik. Yeni dönemle birlikte köylerimizi kalkındırmaya, geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Başta Karacabeyli olan ve Karacabey’i temsil eden vekil adaylarımız olmak üzere tüm adaylarımızın katkılarıyla ilçemizi şaha kaldırmaya devam edeceğiz. Bize güvenin ve destek verin. AK Parti bu zamana kadar hiçbir zaman halkını yarı yolda bırakmamıştır. Her zaman söylediğimiz gibi onlar konuşur AK Parti yapar” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.