“Kırsal kesime hizmet yağmuru sürecek!”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan Gölkıyı Mahallesi’ni ziyaret ederek, yatırımları yerinde inceledi. Karacabey’de merkez-kırsal ayırt etmeksizin, bütünüyle yatırım hamlesi başlattıklarını ifade eden Başkan Özkan, “Karacabey Belediyesi; hizmet zincirine her geçen gün yeni bir halka daha eklemeye devam edecektir” dedi.
Başkan Ali Özkan ziyaretinde, geniş bir coğrafyaya yayılmış ve sürekli büyüyen bir ilçe olan Karacabey’deki kırsal mahallelerde, çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin, bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizerek, 64 kırsal mahalleye yönelik hizmet yağmurunun sürdürüleceğini söyledi.
Gölkıyı Mahallesi’ni ziyaret ederek, belediyenin sürdürdüğü yatırımları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla mevcut sorunlarla çözüm yollarını masaya yatıran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal mahallelerde çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin, bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmaları adına geliştirdikleri projelerin hayata geçirilme çalışmalarını, kararlılıkla sürdürdüklerine vurgu yaptı.
Hedefimiz topyekûn kalkınmış modern bir kent
Karacabey’in sürekli büyüyen bir kent haline geldiğini anımsatan Başkan Özkan; “Önümüzdeki dönemde çalışmalarımızı, tüm kırsal mahalleleri kapsayacak şekilde genişletip kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Şüphesiz, ilçemiz tarım ve hayvancılığı merkezi olduğu kadar, tarıma dayalı sanayinin de başkenti konumunda. Sürekli büyüyen ve sanayi yatırımlarının gözdesi olan Karacabey’imizdeki kırsal mahallelerde, çiftçilik ve hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm üreticilerin, bulundukları yörelerde istihdam ve üretime katkı sunmalarına büyük önem veriyoruz. Hedefimiz, 85 mahallesi ile birlikte topyekûn kalkınmış modern ve müreffeh bir kent… Bu hedefimize de planladığımız şekilde kararlılıkla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.