Kırmızı internet hizmette

Kırmızı internet hizmette
Karacabey Tavşanlı Mahallesi’nde hizmete giren Kırmızı İnternet Kafe’nin açılışı Belediye Başkan adaylarının da katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.
Tavşanlı Mahallesi Runguçpaşa Caddesi 139. sokakta açılan Kırmızı İnternet Kafe’nin işletmeciliğini ANAP Gençlik Kolları Başkanı Murat Sel yapıyor. Açılışını, Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı’nın yaptığı internet kafede, gençler internet üzerinden bilgi araştırması, sohbet vb. konularda hoşça vakit geçirebilecekler.
DP, ANAP ve CHP’li yöneticiler ile Belediye Başkan Adayları ve davetliler, Murat Sel’in işletmeciliğini yaptığı internet kafede bir araya gelerek, objektiflere poz verdi. Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Erol Onur, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal bir süre internette sörf yaparak ilk müşteriler oldu. Siyasetin buluştuğu internet kafe açılışına çok sayıda vatandaşta ilgi gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.