Kimsesiz iki vatandaşa sıcak bir yuva

Milletvekili Matlı ile Bursa Karacabeyliler Derneği'nden anlamlı destek:

İlçe merkezinde yaşamını sokaklarda sürdüren 65 yaşındaki Bayramdere Köyü'nden Ekrem Kurt ile Erol Sistemkar isimli iki vatandaşa sahip çıkan Bursa Karacabeyliler Derneği, örnek bir davranışa daha imza attı.
Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, duyarlı vatandaşların sıkıntıyı Dernek Teşkilat Başkanı Vural Mutiş'e aktarması sonrası hemen Karacabey'e gelerek zor durumdaki Ekrem Kurt ile Erol Sistemkar'ın bu kış aylarını sıcak bir yuvada geçirebilmeleri için Bursa'nın Ürünlü Mahallesi'ndeki Kimsesizler Evi'ne yerleştirildiğini söyledi.
Bu konuda Bölge Milletvekili Önder Matlı'nın da büyük desteğini gördüklerini belirten Ceylan, “Yaklaşık 20 gün önce bu iki zor durumdaki vatandaşlarımızın nüfus cüzdan fotokopilerini alarak gerekli işlemleri başlattık. Tek sorun Karacabey'in mücavir alan dışında kalmasıydı. Durumu Bölge Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı'ya ilettik. Sayın Matlı da aşılması gereken prosedürleri tamamlayarak bu iki vatandaşımızı hızla yaklaşmakta olan kış öncesi sıcacık bir yuvaya kavuşturdu. Bursa'da 12 yıl önce kurulan Kimsesizler Evine yerleştirilen vatandaşlarımız, Milletvekilimiz Önder Matlı'nın girişimciliği ile sıkıntıdan kurtuldu.
Sosyal sorumluluklarımızı asla yarına bırakmıyoruz. Dernek olarak amacımız insanımıza her alanda sahip çıkmak ve Karacabey'imize hizmet etmektir. Bu konuda her türlü olanaksızlıkları aşmayı kendimize görev sayıyoruz.
Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı'nın da desteğiyle aşılması gereken prosedürleri aşarak, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu iki ağabeyimizi sıcak bir yuvaya yerleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bursa Karacabeyliler Derneği, insanına el uzatmaya devam edecektir” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.