Kilciler, yeni mağazasıyla hizmete giriyor

Kilci Home Collection adıyla faaliyetlerini sürdürecek olan işletme sezon açılışı için hazırladığı kampanya ile büyük ses getirmeyi amaçlıyor.
    İşletmeciliğini Şükrü Kilci’nin yaptığı Kilci Home Collection, bundan böyle Tavşanlı mahallesi, Aras Kargo aralığında bulunan Tike halı mağazası ve hemen yanındaki konsept mağaza ile ilçeye hizmet verecek.
    9 Nisan Salı günü saat 13.00’te ses getirecek sezon açılışıyla yeni mağazalarını kamuoyuna tanıtacak olan Kilci Home Collection, açılış için Seda Sayan’ın sabah programıyla adını duyuran ekranların muzip ismi Mülayim’i getiriyor.
    Mülayim’in sunumuyla açılış boyunca kahve makinesinden, elektrikli süpürgelere, halıdan, nevresim takımlarına 40 farklı hediyeyi hanımlara dağıtacaklarını duyuran işletme sahibi Şükrü Kilci, özellikle hanımları açılışa beklediklerini duyurdu. Sezon açılışına özel büyük indirimlerin ve uygun ödeme koşullarının da ilçe halkına sağlanacağını sözlerine ekledi.
    Halı, ev tekstil ürünleri, yatak ve baza çeşitleri ile beyaz eşyada ilçeyi seçkin markalarla buluşturacak Kilci Home Cellection 9 Nisan 2013 Salı günü tüm ilçe halkını açılışa beklediklerini duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.