Keşlik İ.Ö.O. Voleybolda gururumuz oldu

Keşlik İ.Ö.O. Voleybolda gururumuz oldu
Karacabey Keşlik İlköğretim Okulu, Bursa’da düzenlenen Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği karşılaşmaları sonunda 4. Oldu.
Hacı Ahmediye Onur İ.Ö.O., Ömer Matlı İ.Ö.O., Cumhuriyet İ.Ö.O., Şehit Serkan Şahin İ.Ö.O. ve Atatürk İ.Ö.O.’nu geride bırakarak 1. olan Keşlik İ.Ö.O. Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği karşılaşmalarında yarı finallere katılma hakkını elde etti.
Kısıtlı olanaklarını zorlayarak Karacabey’in elit okulları arasından sıyrılan ve yarı finale adını yazdıran Keşlik İ.Ö.O. elde ettiği başarıyla övgü topladı. Turnuvaya katılan tek köy ilköğretim okulu Keşlik, “Merkezdeki okullar ne iş yapar?” sorusunu akıllara getirdi.
Yarı finallerde Bursa’nın önde gelen okullarıyla eşleşen Keşlik İ.Ö.O., kulüpleşmiş okul takımlarına diş geçiremeyince 4. oldu.
Keşlik İ.Ö.O. Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, önceki gün Bursa Çekirge Spor Salonu’nda 2008-2009 Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği 4.’lük kupasını kaldırarak büyük bir sevinç yaşadı. Okul Müdürü Muzaffer Karaman’ın elinden 4.’lük kupasını alan Keşlikli öğrenciler ve Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Polat haklı olarak büyük bir sevinç yaşadı.
Polat, öğrencileriyle gurur duyduğunu belirtirken, tüm okulların zaman kaybetmeden kulüpleşmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.