Kendi insanlarını unuttular!

DP köy gezilerine başladı:
Karacabey’de birleşme sürecinin ardından çalışmalarını başlatan Demokrat Parti, köyleri gezerek sıkıntıları dinledi.
            31 Ekim’de Anavatan Partisi ile birleşme ve bütünleşme sürecini tamamlayan Demokrat Parti’de yoğun bir çalışma dönemine girildi. “Merkez sağın gerçek sahibi” ve “Türkiye Birleşiyor” sloganlarıyla işe başlayan DP İlçe yönetimi bu doğrultuda köy gezilerine Harmanlı’dan başladı.
            Daha sonra Yolağzı ve Gönü köylerine giden DP’lilerden vatandaşlar, sıkıntılarına çare istedi. Köy halkı, “Biz senelerce tarlalarda sürünür olduk. Türk tarımı ileriye değil, geriye giderken, bizler ucunda ışık görünmeyen bir tünele girdik. Yıkıldık, çoğumuz icra kapılarında ve hacizlerle kıvranıyor. Bırakın ekipmanları, traktörleri, tarlalarımız satılıyor, bazıları yabancı bankaların eline geçiyor. Birleşmenize çok sevindik. Şimdi bizi ve bölgeyi iyi bilen isimlerle TBMM’ye hazırlanın” dedi.
            Köylerdeki vatandaşlar, iktidar adına kendilerini dinlemeye gelenlerden bir yarar görmediklerini dile getirirken, “Ne sorun çözen var, ne de Türk tarımının önünü açan!” diyerek tepkisini ortaya koydu.
            DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ile Başkan Yardımcısı Mustafa Hari, çiftçilerin dertlerini dinlerken kendilerinin de üzüldüklerini belirtti. Kendilerine iletilen sorunları yakından izlediklerini kaydeden Köfteci ve Hari, yanlış tarım politikaları ve ekonomide açılmayan yeni fabrikalar nedeniyle Türk insanının yoksulluk uçurumuna itildiğini savundu.
            Yabancı fabrika ve çiftçilerin ürettikleriyle Türkiye’nin ithalat cenneti haline geldiğini bildiren DP yöneticileri, “Türkiye, kendi insanlarını unutan ve çökerten, yabancıyı ise baş tacı ederek, ülkedeki yoksul ve işsizler ordusunun büyümesine neden olan bu yanlış politikalardan DP iktidarıyla kurtulacaktır” yorumunu getirdiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.