Kendi çocukları spor yapsaydı böyle olur muydu?

Kapalı Spor Salonu’ndaki “Kalorifer” rezaletine çözüm bulunamaması tepkileri arttırdı:
Turnuvaya katılan sporcular ve hakemler soğuktan zor anlar yaşarken, yetkililerin ilgisizliği öğrenci velilerini isyan ettirdi.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun kaloriferlerinin yanmaması nedeniyle karşılaşmalarda yer alan yada tribünlerde oturan öğrenciler soğuktan adeta donuyor. Diğer taraftan hakemler ve çocuklarını izlemeye gelen veliler de göz göre göre bu rezalete seyirci kalınmasına anlam verilemediğini dile getiriyor.
Kaloriferlerin yanmamasına büyük tepki gösteren veliler, yetkililerden yardım isterken, “Anladığımız kadarıyla kendi çocukları burada spor yapsaydı kaloriferlerin yanması için çaba gösterirlerdi. Bu kadar ilgisiz kaldıklarına göre kendi çocukları burada yok. Yetkililerin diğer çocuklara ne kadar önem verdiğini net bir biçimde gördük. Bundan böyle hiçbir yetkili eğitimin ve öğretimin öneminden bahsetmesin. Yalan söylemeye gerek yok” şeklinde tepki gösterdi.
Bu koşullarda spor yapmanın çok saçma olduğunu dile getiren veliler, “Çocuklarımız ilçe sporu adına bir şeyler yapmak istiyor. Ancak böyle bir rezalet görmezden geliniyor. Buz gibi bir yerde spor mu yapılır? Çocuklarımız üşüyor ve hastalanıyor. Bu salonda bırakın spor yapmayı beş dakika bile durulmuyor. Yetkililerin bu rezalete artık kulak vermesini ve bir an önce kaloriferlerin yanmasını istiyoruz.
Kapalı Spor Salonu’nun birçok eksiği giderildi. Ancak kalorifer sorunu bir türlü çözüme kavuşmuyor. Neden? Şu asla unutulmasın ki Kapalı Spor Salonu, spor yapıldıkça anlam kazanır. Spor yapılabilmesi için de kaloriferlerin yanması gerekir. Sorunun acilen çözülmesi gerekmektedir” diyerek yetkilileri duyarlılık göstermeye çağırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.