Kemal Demirel renk kattı

*Bursa Karacabeyliler Derneği’nin konuğu olan CHP eski Milletvekili Kemal Demirel, samimi konuşmalarıyla katılımcıların yüzünü güldürdü.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, açılış konuşmasında; Bizler Karacabeyliler Derneğini kurarken, yönetim kurulu olarak birbirimize bazı sözler verdik. O sözlerin arkasında da duruyoruz. Bunların en başında derneğimize hangi koşulda olursa olsun kesinlikle siyaseti karıştırmayacağız yönündeydi. Dernek kurulum aşamasında bölge milletvekilimiz Sayın Önder Matlı’nın da aramızda olmasından dolayı bazı kişiler bizim hep iktidar partisiyle kol kola olacağımızı düşündü. Ancak biz, vekilimizin bölgemiz adına hangi partiden olduğuna bakmayız. Yalnızca vekilimizin kişiliği, ismi ve bölgemize neler kazandırdıklarına bakar, bu şekilde arkasında dururuz. Herkesin bir siyasi görüşü vardır. Buna da saygı duyarız. İşte tüm bunlardan yola çıkarak renkli kişiliğiyle taraflı tarafsız halkın milletvekili olan Sayın Kemal Demirel’i konuk etmenin onurunu yaşıyoruz. Eğer Bursa’ya tren gelirse, bunda en büyük pay Sayın Demirel’in olacaktır. Her zaman vekilimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Dernek Başkanı Yüksel Ceylan’a övgülerinden dolayı teşekkür eden Kemal Demirel ise, “Biz, Sayın Başkan Yüksel Ceylan’la yıllardır beraberiz. Köy derneği iken de yapılan tüm organizasyonlara katılıyordum. Ancak bu akşam karşılaştığım tablo gerçekten mükemmel. Yaklaşık 8 aydır böylesine anlamlı bir gece yaşamadım. Beni halkım milletvekili seçmemezlik yapmadı. Sadece aday gösterilmedim. Ben artık o partinin içinde olursam, ancak genel başkan olurum. İlk olarak, 2014 yerel seçimlerinde Karacabeyliler Derneği’nin de desteğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olmayı düşünüyorum.

Bursa’ya gelecek olan tren ile hala uğraşıyorum. Hatta bu yüzden adımın ‘çufçuf’ veya ‘Tren Kemal’ olarak lanse edilmesi bile gurur vericidir” ifadelerine yer vermesi alkışlarla karşılandı.

Renkli sohbet sonunda Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, önümüzdeki Salı akşamı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi, daha sonraki Salı akşamı Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ve son olarak da Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’yı konuk edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.