Yeni FB Lokali derbiyle hizmete giriyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Hakan Vapur, ummalı bir çalışma ile son safhaya geldiklerini belirterek, yeni lokalin tüm Fenerbahçelilere armağan ettiklerini kaydetti.

Nezih ortamda üyelerin ve ailelerin gelebilecekleri bir lokal yarattıklarını ifade eden Vapur, “Karacabey’in en zirvesinde, geniş balkon bölümümüzle ilçe adeta kanatlarımızın altında olacak. Şanlı Fenerbahçemizin ve derneğimizin bayrağı Karacabey’in en yüksek zirvesinde dalgalanacak. Tüm üyelerimize yaklaştığımız bu yaz aylarında serinlik katacak bir dernek lokali haline getirmek için mücadelemizi verdik. Nisan ayının 2.haftasında ise, resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz. Lokalimizde üyelerimize en iyi hizmet için her türlü olanağı sağlayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Dernek Lokalimiz, yeni işletmecisi ve her türlü yemek, içeceklerle tüm Fenerbahçelilerin hizmetindedir. Ücretsiz wırales internet bağlantısı, 3 adet sinema projeksiyon aleti, 1 adet 127 LCD TV, 5+2 yeni kurduğumuz özel sinema ve ses sistemi ile bugün saat 16.00’dan itibaren faaliyetimize başlayacağız. Rezervasyon için taraftarlarımız, 676 20 10 ya da 0 530 511 17 54 numaralı telefonlardan irtibata geçebilirler. Yeni dernek lokalimiz, tüm Karacabeyli üye ve taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.