Kazanan Karacabey olacak!

Kazanan Karacabey olacak!
Karacabey Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, Genel Başkan Süleyman Soylu ve parti yöneticileriyle birlikte önceki gün gerçekleştirilen Bursa Merinos Parkı ve Kongre Kültür Merkezi açılış töreni sonrasında bir araya geldi.
Karacabey’in emin ellere teslim edilmesinin gerektiğini dile getiren DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, “Türkiye’nin önemli tarım merkezi Karacabey’de yıllardır insanlara değer vermeyenler 29 Mart’ta sandıktan tasfiye edilecektir.
Tüm Karacabeylilerin temiz siyaset, dürüst hizmet ve istihdam üreten anlayışıyla Şaban Yalazı etrafında birleşmesini istiyoruz” dedi.
Bursa Merinos Parkı ve Kongre Kültür Merkezi açılış kurdelasını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ve belediye başkan adayları ile birlikte kesen DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin sorunlarını ve çözümlerini yollarını masaya yatırdı. Törenin ardından DP Karacabey Belediye Başkanı Şaban Yalazı, Genel Başkanı Soylu ile görüş alışverişinde bulundu.
‘Karacabey emin ellere teslim edilmelidir’
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, 29 Mart’taki yerel seçimleri Bursa’da izleyeceğini, Kırat’ın 30 Mart sabahı Bursa ve tüm Türkiye’de şaha kalkacağını belirtti. Tarım ilçesi Karacabey’de, yıllardır insanların perişan olduğunun altını çizen Soylu, “Karacabey zaman kaybetmesin. Karacabey, temiz siyaset, dürüst hizmet, iş ve aş için istihdam oluşturmak üzere, yenilikçi ve sürekli gelişmeden yana olan Sayın Yalazı’nın emin ellerine teslim edilmelidir. Birlik ve beraberlik için, gelecek nesillere yaşanabilir, güvenli bir şehir bırakmak için Şaban Yalazı’nın etrafında birleşme zamanıdır.” diye konuştu.
Karacabey DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, kendisine sahip çıkan herkese teşekkür ederken, Genel Başkan Soylu ve ilçe halkına, Karacabey’de yaşamanın ayrıcalık olacağı bir döneme girileceği sözünü verdi.
Yalazı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Karacabey sevdasında buluşmak isteyenlerin adresiyiz. Vatan ve Karacabey hasretiyle görev yaptığım uzun yıllar boyunca, kendimi devletime ve milletime devamlı vefa borçlu bir evladı hissettim. Onurlu bir meslek hayatının ardından şimdi ilçeme hizmet etme zamanıdır. Karacabey’e vefa borcumu ödemek benim için kutsaldır. Karacabey’in değerlerine yeni değerler katmak için hemşehrilerimin hizmetindeyim. Kavgadan değil, insan sevgisinden, huzurdan yanayız. Çıkar kavgasına değil, hizmet yarışına geldim. Hizmet anlayışımız ahlaklı demokrasi ve ahlaklı siyaset içindir. Kazanan ben değil, Karacabey olacaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.